Stichting Steenbreek wordt partner Onder het Maaiveld

Met trots melden we dat Stichting Steenbreek partner is geworden van Onder het Maaiveld. Tot nu toe richtte het werk van Steenbreek, de stichting die zich al jaren inzet voor het ontstenen van stedelijke gebieden, zich nog niet zozeer op het leven onder de grond. Daar gaat nu verandering in komen!

Via Steenbreek-consulenten adviseert en informeert Steenbreek gemeenten over klimaatweerbaarheid. De stichting timmert flink aan de weg en heeft inmiddels een breed netwerk van gemeenten.

Steenbreek onderschrijft de missie van Onder het Maaiveld en gaat de komende twee jaar aan de slag om bodembiodiversiteit volledig te integreren in haar activiteiten. Er worden campagnes opgestart om burgers en beleidsmakers bewust te maken van het belang van bodemleven en om concrete acties te treffen, zoals het afkoppelen van regenwater van het riool, zodat dat water kan infiltreren en de ondergrondse watervoorraad kan aanvullen.

Met Stichting Steenbreek bereiken we een groot netwerk van Nederlandse gemeenten en actoren in de openbare ruimte: een essentiële doelgroep voor ons programma.

Meer informatie: https://steenbreek.nl/over-ons/

Kernpartners

Overige partners

Financiers